El V Certamen Francisco Cerdà acaba en exequo

foto-0110

L’ontinyentí Saül Gómez Soler, amb la peça “Inarpa” i el compositor d’Albatera, Santiago Quinto Serna, amb “Homenaje A” han guanyat exequo el cinqué concurs de música festera “Francisco Cerdà” dotat amb 3.000 euros.

Els assistents al concert, que es va celebrar ahir per la vesprada al Teatre Cine Goya, van atorgar a més al músic ontinyentí el premi especial del públic de 600 euros.

Tant les dues peces guanyadores com les altres dues finalistes, “Honor y Victoria” i “Dalt Vila” van ser interpretades per la Banda Societat Escola Musical Santa Cecília al llarg del concert del Mig Any Fester que s’inicià a les 6 vesprada. En el descans el jurat es retirà a deliberar i el públic va emetre el seu veredicte. Un temps que a més es va aprofitar per a presentar oficialment a la població les Regines Major i Infantil de les festes 2009, les seues respectives corts d’honor, capitans i ambaixadors.

L’acte es va tancar amb la interpretació de la marxa mora “Raschida” de Liberto Benet i l’Himne de la Festa de Francisco Cerdà. El 5é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” ha estat organitzat per l’Ajuntament de l’Olleria, la Junta Central de Festes de Moros i Cristians i la Societat Escola Musical “Santa Cecília”. Ja s’ha avançat que al sisè certamen l’especialitat a concurs serà el passdoble.