El termini per presentar-se a Fallera Major de Xàtiva finalitza el 16 de juliol

El 2 d’agost tindrà lloc la presentació de la màxima representant de les falles

El 16 de juliol finalitza el termini per presentar la candidatura a Fallera Major de Xàtiva per a l’exercici 2012-2013.
Segons ha assenyalat el president de la Junta Local Fallera de Xàtiva, Javier Garcia Panyos, el 2 d’agost es farà públic el nom de la Fallera Major de la ciutat. Jornada en la què l’alcalde Alfonso Rus, telefonarà a la xica escollida per comunicar-li personalment que serà ella la màxima representant de les falles de Xàtiva per al pròxim exercici.
El mateix dia 2 d’agost a la nit, els Jardins del Palasiet del municipi acolliran la presentació al públic de la nova Fallera Major de Xàtiva.
Panyos ha avançat que pel moment s’han presentat al voltant de 4 xiques a la candidatura de Fallera Major, i també 4 xiquetes per a Fallera Major Infantil. «Estem satisfets perquè el nombre de candidates que s’han presentant fins ara és elevat», ha manifestat.
D’altra banda, ja estan a la venda les entrades per al concert en què Pep Gimeno «Botifarra» i la Musica Nova de Xàtiva presentaran el seu disc «Botifarra a banda» dins de la Setmana Cultural que organitza la Junta Local Fallera de la població.
El concert tindrà lloc al Gran Teatre el 20 d’octubre i es realitzaran dos actuacions, una a les 19:30 hores i l’altra a les 23 hores. Les entrades es poden adquirir a Servicam i el preu oscil.la entre els 9 i 11 euros.