El termini de matrícula per a l’Escoleta de Nadal de l’Olleria es tanca aquest dijous

Es realitzaran tallers i activitats relacionats amb aquestes festes

Un any més l’Ajuntament de l’Olleria a través de la seua regidoria d’Educació ha organitzat l’Escoleta de Nadal. Es tracta d’un servici que està “subvencionat en part pel Consistori, una xicoteta ajuda a les famílies que en les vacacions escolars de Nadal tenen més dificultats per a conciliar la vida laboral i familiar”, afirma la regidora de l’àrea, Gema Borrás. En este sentit, podran participar tots els xiquets i xiquetes de l’Olleria que estudien Educació Infantil o Primària.

Igualment, Borrás ha explicat que “la matrícula està oberta fins al dijous 13 de desembre podent els interessats dirigir-se al Centre Social en horari de 8 a 15:00 hores”.

Quant als dies en què tindrà lloc la ludoteca són “del 24 de desembre al 4 de gener, coincidint amb les vacacions nadalenques, les activitats es faran en el Col·legi Isabel la Catòlica en horari de 9 a dos de la vesprada encara que amb l’objectiu de facilitar als usuaris el portar i arreplegar als xiquets, es dóna la possibilitat d’entrar a les 9:30 i a les 10 del matí i eixir a les 13:00 o 13:30 hores”.

Finalment, al llarg dels 8 dies de l’Escoleta de Nadal, tal com ha explicat la regidora “es van a realitzar diversos tallers i activitats, tots ells relacionats amb les festes nadalenques entre les que destaquen l’elaboració de disfresses de Nadal, la celebració del dia dels innocents i el taller de papiroflèxia”. A més per a aquells pares que ho desitgen, es va a oferir la possibilitat de participar en el “Club dels Deures”, en el que podran realitzar les activitats acadèmiques propostes pels professors, així com la participació en les activitats en anglés per a millorar la competència dels alumnes en esta llengua estrangera.