El Subdelegat del Govern visita Albaida per tractar la reducció de l’horari de la caserna de la Guàrdia Civil

Els alcaldes de les localitats properes a Albaida també assiteixen a la reunió

L’Alcalde d’Albaida, Josep. A. Albert, acompanyat dels alcaldes de les localitats veïnes d’Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, El Palomar, Benissoda i Bufali, i d’altres representants de la Guàrdia Civil, es reuniren amb el Subdelegat del Govern a la província de València, Juan Carlos Valderrama Zurián, per tractar la reducció de l’horari d’atenció al ciutadà de la caserna de la Guàrdia Civil al Lloc d’Albaida.

El passat 12 de gener, la Comandància de la Guàrdia Civil de València va informar el Consistori dels canvis al Lloc d’Albaida respecte al Servei d’Atenció al Ciutadà. Des d’aquest 1 de febrer, l’horari d’oficina d’atenció al ciutadà ha passat de ser de 5 dies laborables a ser els dilluns, dimecres i divendres no festius pel matí. En rebre la notícia, els alcaldes d’Albaida i dels municipis propers demararen una reunió urgent amb el Subdelegat del Govern per a tractar aquesta reducció horària.

En la reunió, tant Subdelegació de Govern com la Guàrdia Civil els transmeteren als alcaldes que, aquesta mesura, també feta efectiva en més d’una desena de llocs de la Guàrdia Civil, no perjudicarà als habitants d’aquestes localitats, perque hi haurà una presència major de les patrulles de la Guàrdia Civil als carrers de les localitats dependents del Lloc d’Albaida. Per tant, aquesta decisió impulsa el contacte amb el carrer en lloc de l’atenció ciutadana a la caserna.

Per últim, el Subdelegat del Govern va manifestar el seu compromís a seguir col·laborant amb els municipis per a garantir la seguretat dels seus habitants.