El Subdelegat de Govern inaugura en Bocairent l’Escola Infantil Municipal i el frontó del poliesportiu

bocairent-escoleta2

Les actuacions suposen una inversió de més de 200.000 euros procedents del Pla E

“Dos nous serveis per al benestar dels nostres ciutadans”, en paraules de l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, van ser inaugurats aquest dimecres, 2 de juny, pel subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Luís Felipe Martínez, qui va destacar la inversió realitzada de més de 200.000 euros i els 49 llocs de treball generats pel Pla E a la localitat, “dos més dels previstos”, segons va remarcar. Ambdós estigueren acompanyats per un gran nombre de veïns; per la major part dels regidors del consistori, i pels primers edils de Quatretonda, Montaverner, Atzeneta d’Albaida i el Palomar, David Mahiques, Belén Esteve, José H. Descals i Jordi Vila, respectivament; així com el conseller d’Educació, Joventut i Esports de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Joan Chornet.

Després de signar en el Llibre d’honor de l’Ajuntament, la comitiva encapçalada per Martínez va visitar la nova Escola Infantil Municipal que estarà operativa a partir del pròxim 1 de setembre una vegada completats tots els tràmits. L’adequació d’aquest espai va comptar amb 125.358 euros procedents del Fons Estatal d’Inversió Local 2009 i té una capacitat per a 41 alumnes.

bocairent-fronto2

Finalment, es va donar a conèixer la rehabilitació del frontó del Poliesportiu gràcies als 78.514,19 euros aportats pel Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local 2010. Els treballs realitzats han permés recuperar aquesta instal·lació d’acord amb la normativa vigent i les idees aportades pels jugadors locals. A la consolidació de tota l’estructura, se suma la construcció d’una paret de rebot, la renovació de l’enllumenat i la col·locació d’una graderia.B

bocairent-escoleta
bocairent-escoleta3
bocairent-escoleta4
bocairent-fronto
bocairent-fronto3