El Sub-15 i Sub-19 del Club Bàdminton Xàtiva dominen en la Prova del Circuit Nacional de Cerdanyola a Barcelona

Stefan Jille

Dissabte que ve 6 de novembre última jornada de la primera volta, el club xativí s’enfronta al CB. Torrejón Saglas a Xàtiva

El passat cap de setmana els jugadors Sub-15 i Sub-19 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- es van desplaçar fins a la localitat de Cerdanyola del Vallés, per a disputar la Prova del Circuit Nacional-Sub 15 i Sub 19-Cerdanyola (5 estreles) puntuable per al rànquing nacional de categories inferiors. Els esportistes desplaçats que van representar al club xativí van ser en Sub-15, Guillem Clar, David Cervelló i Anna Feliu; en Sub-19 Stefan Jille, Marco Peñalver, Andrés Climent i Bárbara Salinas.

Els jugadors xativins van realitzar un extraordinari campionat al proclamar-se campions i subcampions en distintes modalitats d’ambdós categories.

En la categoria Sub-15, Anna Feliu / Guillem Clar en dobles mixtos es proclamaven Campions. En dobles masculins David Cervelló / Guillém Clar van ser subcampions. David Cervelló per la seua banda, després d’una gran competició, era quart en individual masculí; i Anna Feliu, quedava sèptima en l’individual femení.

En la categoria Sub 19, en individual masculí, Stefan Jille es proclamava Campió, després de véncer en la final al seu company de club Marcos Peñalver que era segon, aconseguint un meritori sext lloc Andrés Climent. En el doble masculí, Stefan Jille / Marcos Peñalver, es proclamaven Campions, sense perdre un sets. En dobles mixtos, Bárbara Salinas / Andrés Climent, aconseguien classificar-se en quint lloc.

L’agenda esportiva per a este pròxim cap de setmana esta marcada en principi per l’última jornada de la primera volta de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, dissabte 6 de novembre, on el Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- s’enfrontarà al potent CB. Torrejón Saglas (Paracuellos) on seguix d’entrenador i jugador l’olímpic xativí Sergio Llopis. La encontre es disputarà com ve sent habitual en el Pavelló Municipal carretera d’Alzira a les 16:30 h. També en el dissabte però en el Pavelló Municipal d’Aspe es disputarà la 1a Jornada de la categoria Sub-17, en la modalitat d’individual.

El diumenge dia 7 de novembre es disputarà en el Pavelló Municipal de Manises la 3a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans en què s’espera comencen a marcar-se les diferències en cada categoria.