El sopar del Dia de la Dona en La Pobla Llarga congrega a 250 persones

sopar-dona

Les Ames de Casa Tyrius van organitzar anit un altre dels actes del Dia de la Dona que va congregar vora 250 persones. «Un èxit rotund», va afirmar la presidenta Matilde Navarro, i és que de normal solen acudir unes 100 dones a este tipus de festeig.

La presidenta va estar acompanyada per l´alcalde de la localitat, Rafael Soler, i regidors de la Corporació Municipal, així com representants d´altres associacions del poble. El local es va quedar menut per albergar a totes aquelles dones que van voler celebrar i festejar esta commemoració.

Matilde Navarro va destacar la importància en l´adquisició dels drets aconseguits per les dones en estos vora 100 anys de celebració de la data. La vetlada va transcórrer amena i una orquestra va fer les delícies dels assistents més balladors.

sopar-dona2

2 comentarios sobre “El sopar del Dia de la Dona en La Pobla Llarga congrega a 250 persones”

  1. que llastima de poble! una societat treballadora amb un alcalde de la dreta més pura,el q esta posat per a pegar mossos a qui es presente, q te q vore eixa societat o treballadora amb un alcalde q no sap de q va?
    llastima de poble en el q s´ha convertit.

  2. ????? podries explicar-te millor??? saps el que és treballador/a??? la classe treballadora és un discurs de l´època de Marx, ací tots treballem per portar el pa a casa i pagar la hipoteca… El meu poble no dóna llàstima, que ho sàpigues i ben orgullosa que estic d´ell.

Los comentarios están cerrados.