El sindicat CNT torna a protestar davant la gasolinera d’Albaida

Esta vesprada s’ha convocat una nova concentració

El sindicat CNT Vall d’Albaida torna a concentrar-se davant la gasolinera d’Albaida (Hermanos Palop SL). Aquesta protesta pretén denunciar públicament que el gerent d’aquesta empresa, Guillermo Palop, segueix sense tornar el material d’obra i sense voler pagar el deute pendent per la feina exercida a l’obra que hi ha just al costat de la Gasolinera, propietat també del mateix gerent.

Des del sindicat destaquen que “aquest gerent ha prohibit als treballadors parlar amb l’afectat, ha contractat a uns altres obrers que estan utilitzant el material d’obra del mateix afectat. També som conscients de la baixada de clientela que té a conseqüència dels piquets d’informació i de denúncia pública. El que més mal ens sap de tot açò, és que quan acomiade als actuals treballadors de la Gasolinera, utilitzarà l’acció del sindicat per justificar la seua falta de responsabilitat respecte als drets i el tacte amb els treballadors i treballadores”.

Des del sindicat diuen, que si cap dia passa açò, “no és culpa de nosaltres, sinó, de la seua prepotència i necessitat de controlar-ho tot (com passa a les càmeres de videovigilància, no de seguretat), ja que unfla a mentides als pocs clients que encara reposten allí, com: que hem furtat la goma de l’aire i que després l’hem tornada, i mil coses que s’inventa per a desacreditar la defensa dels drets dels treballadors i voler recuperar una imatge que per molt que s’ho treballe, no té res de digne”, finalitzen. La propera concentració serà hui dilluns a les cinc de la vesprada.