El Serra Vernissa participa en la Marató de l’Aneto i a Artana

Corredors del club també es van donar cita a la volta a peu de Rafelguaraf

El club Serra Vernissa de Xàtiva ha participat aquesta setmana a dues dures proves de muntanya. En primer lloc cal destacar l’actuació del club a Benasque, al Trail de l’Aneto. Tavi Sala va fer la marató de Las Tucas de 42km, passant pel Collado de la Plana en las Tucas a 2.840m. Va acabar la cursa el 110 de la general amb menys de 7h. Carlos Horcajada va fer el mig marató de 21 km acabant el 33 de la general.

A la modalitat d’ultratrail de 109 km, Gran Trail Aneto, Pajares es va haver de retirar al km 61 per problemes físics. A la Volta a l’Ombria d’Artana, amb un recorregut de 18km i 800m +, van participar Orquin, que va acabar en la 7ª posició, Jorge Tormo i Eloy Fernández.

Per últim, destacar també la participació de membres del club a la volta a peu de Rafelguaraf, on van córrer Tormo, Gil, Orquín i Alejos Almiñana.