El Serra Vernissa destaca al trail de Chera

Els atletes del club xativí van aconseguir la 2a posició per equips

Aquest diumenge els components del Serra Vernissa de Xàtiva es van desplaçar a Chera, la 7a puntuable del Circuit Trail València, on es va disputar un Trail de 22km i un Sprintrail d’11km. A l’Sprintrail es va imposar Martínez del Castillo amb un temps de 50’43”.

Per part del club xativí cal destacar la 8a posició de Jorge Tormo, la 11a de Dani Gatto, la 53a de Salva Montell, la 54 de Xavi Ibáñez i la 101 de Ricardo Cerdá. D’aquesta manera van aconseguir la 2a posició per equips. Pel que fa a la general, a falta de l’ultima prova que es disputarà el dia 28 a Navarrés, el Serra Vernissa és segon per equips amb 12 punts, perseguint al 5 Dedos Valencia amb 15 punts.

En les classificacions individuals cal destacar a Jorge Tormo que ocupa la 3a posició a tan sols 3 punts del segon, i Dani Gatto que a falta d’una puntuable pot col·locar-se entre els 8 primers. En categoria femenina, Irene Palomares va líder de la general a falta de la prova de Navarrés. Respecte al Trail, que va guanyar Luna amb un temps de 1h41’, van participar Paco Gil que va acabar el 18é i Carlos Horcajada el 49é. En la general, Tomàs Esmel es situa segon a falta d’una puntuable i Paco Gil està disputant la 8a posició. El Trail de Chera és un dels més ràpids del circuit. Ideal per a tots aquells que els agrada córrer. En la prova llarga hi ha dues baixades molt tècniques que compliquen el camí a aquells sense massa experiència. L’última d’elles, a més, es comparteix amb l’Sprint. Però la principal dificultat, no va ser el terreny, sinó la calor, que va apretar molt i va fer patir als corredors més del compte. D’altra banda, una gran part del club va participar a la Pujada al Castell de Xàtiva. Ells van ser Luis Terol, Eva Castells, Jesús Llamazares, Eloy Fernández, Jordi Cháfer, Jorge Mateu, Antoni Ramirez, Flavia Orz, Jose Javier Pérez, Gerardo Da Pieve, Nicolás Martínez i Lidia Cremaschi.