El Serra Vernissa al Trail de Rótova i a la Gegant de Pedra a Ondara

Aquesta setmana el club xativí participarà a 3 proves diferents

Xavier Tomàs Esmel

En primer lloc cal destacar l’elevada participació en la Gegant de Pedra a Ondara, tant a la modalitat de Trail amb Eulogio López, Boro Hernández i Jorge Tormo, com a la de Marxa, amb Jordi i Ricardo Cerdà, Ana Colomer, Alejos Almiñana, Dani Fuentes, Eloy Fernández, Alberto Rosa, Patri Ródenas, Paco Belda, Jorge Castells, Sara Martínez, Gema Llácer i Verónica García.

Per altra banda Abe Orquín repetirà a la marató d’Espadà amb l’objectiu de millorar el 6é lloc de l’any passat amb 1h51’. La prova té 42 km i 1.800 m de desnivell positiu, coronant el Pic Espadà.

També participaran en la Mitja Marató de Xàtiva Vicent Mollà i Francisco Marcuello. Per últim, cal destacar la participació d’Hernández i Fernández al II Trail de Rótova, el diumenge passat, puntuable per a la Lliga Autonòmica federada. La cursa tenia 19 km i 1.100 m positius. Boro Hernández va acabar el 45 i 16 veterà, amb un temps de 1h28’ i Eloy Fernández el 202 amb 1 h 51’, d’un total de 400 inscrits.

El proper cap de setmana el Serra Vernissa participarà el dia 1 de març al Trail de Moixent i al Trail de Gestalgar, primera puntuable del Circuit Trail València.