El secretari comarcal del BLOC, Xavier López, considera “indignants” els fets ocorreguts dilluns passat al ple de Barxeta

EL BLOC va presentar una moció de la Plataforma Anti-Abocador de Llanera, que va ser rebutjada amb els vots a en contra d’EU i el PP.

Acte seguit, EU va presentar una proposta de resolució amb el mateix fons que la moció presentada pel BLOC, però amb l’afegit de demanar responsabilitats polítiques i la dimissió de Desi Mahiques, regidora del BLOC i representant de l’ajuntament de Barxeta al Consorci Zonal de Residus, per votar en contra de la construcció d’el macro-abocador de Llanera al ple del Consorci del passat 27 de juliol.

Segons López, “és indignant el que fa EU a Barxeta, i fets com este demostren el seu caràcter sectari, donat que la proposta de resolució és molt semblant a la moció de la Plataforma Anti-Abocador”.

“No es poden demanar responsabilitats polítiques si el BLOC ha votat al Consorci el mateix que el grup d’EU va votar amb posterioritat”, ha afegit López., “i això és producte de la incongruència permanent en que viu EU, que es considera un partit d’esquerres però a Barxeta té molt bona sintonía amb el PP”.

Xavi López ha expressat el total recolzament de l’Executiva Comarcal i Nacional del BLOC a Desi Mahiques.