El resultat d’aquesta Ciutat de l’Esport no justifica que s’hagen gastat 13 milions d’euros

Cerdà: “les instal·lacions són clarament deficients i les competicions seran limitades”

El candidat del PSPV de Xàtiva, Roger Cerdà, ha comparegut hui davant la Ciutat de l’Esport per denunciar que “ací no es veu una inversió de 13 milions d’euros”, assegurant que “les instal·lacions són clarament deficients, els materials de molt baixa qualitat, el disseny de la distribució causarà problemes als esportistes i les competicions que es podran fer són molt limitades”.

El líder socialista ha explicat que “nosaltres érem els primers que enteníem que calia una renovació integral del poliesportiu municipal de les Pereres, i així ho proposàvem ja en el programa electoral de 2003. Però Cerdà ha alertat que “la remodelació s’havia de fer per millorar el que hi havia, escoltant als col·lectius, clubs i escoles esportives per proporcionar uns espais idonis per a la pràctica i per unes competicions d’alt nivell, i això no s’ha fet”.

Roger Cerdà ha advertit que el PSPV no s’ha oposat mai a la intervenció, però sí a la gestió que ha fet el PP. Així ha criticat que la Ciutat de l’Esport “no ha tingut en compte ni el criteri ni les recomanacions dels sectors esportius de Xàtiva perquè no se’ls ha consultat”, acusant a Alfonso Rus i al PP de que este complex “s’ha fet sols pensant en el rendiment electoral, per inaugurar-la dies abans de les eleccions, com es va fer fa quatre anys amb la Plaça de Bous, i no pensant en unes bones instal·lacions adequades a les necessitats de la ciutat”.

El candidat del PSPV ha lamentat que “no es pot inaugurar una Ciutat Esportiva per tancar-la immediatament perquè encara no s’ha acabat i no sabem quan podrà estar realment en funcionament”, així ha bromejat dient que “on diumenge hi havien taules per a una truita gegant, ara tornen a haver tractors i camions continuant les obres”. Cerdà ha manifestat que “el projecte se li n’ha anat de les mans al PP, el que hauria d’estar acabat en un any ha tingut sis anys d’obres, i el que inicialment havia de costar 7 milions ja està al voltant dels 13 amb sobrecostos i despeses que no es veuen com una inversió en unes bones instal·lacions, i a hores d’ara encara no sabem quant es cobrarà als usuaris”.

Roger Cerdà ha afirmat que si el PSPV entra a governar “haurem de revisar-la per poder gastar-la com a una instal·lació de primer nivell, perquè volem un Centre d’Alt Rendiment”, però a més ha afegit que “cal apostar per l’esport de base perquè les escoles esportives municipals ho puguen gastar de forma gratuïta, així com també potenciar-la per als nostres esportistes d’elit i poder traure-li el major rendiment possible”.

D’una altra banda el regidor Richi Medina ha criticat que “després de 13 milions d’euros sols es podran fer competicions a la pista d’atletisme, i sols a nivell autonòmic i júnior”, perquè “no s’ha escoltat la reivindicació de la piscina que ni està coberta ni podrà acollir competicions per qüestió de mil·límetres, i altres competicions no tenen unes instal·lacions mínimes”. Roger Cerdà ha sentenciat que el balanç definitiu de 16 anys del PP és “negatiu” perquè “s’ha perdut la Piscina Olímpica de la Murta, ara es vol vendre el pavelló de vòlei i no s’ha creat cap instal·lació nova”.

4 comentarios sobre “El resultat d’aquesta Ciutat de l’Esport no justifica que s’hagen gastat 13 milions d’euros”

  1. Que fácil es quejarse desde la barrera, pero ustedes lo harían mejor?? ya no mejor que el PP, sino mejor que el anterior equipo de gobierno socialista? estoy muy contento con lo que se ha hecho y orgulloso de las nuevas instalaciones… poco a poco se ira terminando al completo, pero yo vi a mucha gente contenta el día de la inauguración… y no solo a gente del PP si no a un pueblo orgulloso de unas instalaciones suyas… a los que no vi el domingo fue a los 3 de la foto…
    Todos los clubes podrán utilizar sus instalaciones gratuitamente… como lo hacen con los pabellones, con el Paquito Coloma y con la Murta…
    Orgullos de ser de Xàtiva.

  2. Las obras que hace el PP son una chapuza continua. Algun dia habrá que pedirle a Rus explicaciones por la plaza de toros.

  3. dede luego teniendo unas instalaciones como las que se terminan de inaguras, solo me cabe pensar que las palabras difundidas por el PSOE de XATIVA, son mera ENVIDIA….

  4. no se de que se quejan total si salimos 13 milloncetes de euros entre 25.000 habitantes, un total de 520 euros por persona, jjejejejeeee, seguro que los que se quejan es por que el rus no ha enchufado a nadie de su familia, por que no se enchufa a nadie en xativa, es una ciudad ejemplar.

Los comentarios están cerrados.