El restaurant de l’IES Enguera torna a obrir les portes desprès de les vacances de Nadal

Alumnos del IES EngueraAlumnes de la comarca de la Costera, la Canal de Navarrés, la Safor i la Vall d’Albaida estudien el cicle formatiu de cuina i elaboren plats creatius e innovadors

Els fogons encesos, les taules preparades fins el mínim detall està preparat i tots els alumnes disposats a fer el seu treball el millor possible. El primer trimestre va superar les expectatives marcades, en Enguera van rebre comensals de totes les poblacions del voltant. Dimarts i dijous en calendari lectiu, es va oferir un menú en les instal·lacions del centre.

Els docents encarregats de formar a les joves promeses de la cuina son: Angels Dasca Vernich, Enric Ferrero Gironès i Jacobo Olaya Abad en preelaboració, elaboració i tècniques culinàries, a més a més Gustavo Mayor Rivas es l’ encarregat de la pastisseria i reposteria. L’objectiu dels professors es dotar de formació específica i d’alta qualitat a l’alumnat. La formació pràctica garantiza el coneixement real del sector de la restauració.

L’IES Enguera també imparteix el cicle formatiu de grau mitjà de servei de restaurant i bar. És competència d’aquestos alumnes, acollir i atendre els clients, preparar tot tipus de begudes i servir aliments i begudes.

L’ IES Enguera dona un servei de menjar per emportar dimarts i dijous. Dijous també s’ofereix un menú degustació, el preu d’aquest menú varia depenent dels ingredients que componen els plats. Cal reservar abans cridant al centre Your browser may not support display of this image. Your browser may not support display of this image. Your browser may not support display of this image. Your browser may not support display of this image. 96 222 41 90 doncs el menjador sols té capacitat per a 35 comensals.