El regidor d’Esports de l’Olleria fracassa en l’organització les 24 hores de futbol sala

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Olleria renuncia a organitzar les 24 Hores de futbol sala de l’Olleria davant el fracàs del seu model. Després de molts anys (enguany se celebra la 24 edició) d’organitzar l’Ajuntament les 24 Hores de futbol sala Vicente Oviedo, de Gent de l’Olleria-Partido Popular, ha fracassat en l’organització d’este important esdeveniment esportiu de l’Olleria.

“Per molt que diga – afirma el portaveu del BLOC a l’Ajuntament de l’Olleria, Julià Engo – la nostra formació política no menteix sinó que més aviat és ell el que no vol reconèixer la seua mala gestió al davant de la regidoria d’esports. En menys d’un més el seu departament ha variat fins a tres vegades l’organització i els premis d’esta prova esportiva com es pot veure a la taula adjunta i als tres cartells que vos adjuntem”.

Classificats/Intent Intent 1 Intent 2 Intent 3
1er Classificat 300,00 Euros 800,00 Euros 1.400,00 Euros
2n Classificat 150,00 Euros 400,00 Euros 800,00 Euros
3er Classificat Trofeu 150,00 Euros 300,00 Euros

Preu Inscripció 120,00 Euros + 30,00 Euros de Fiança 150,00 Euros 150,00 Euros

“La sort que tenim a l’Olleria – continua el dirigent valencianista Julià Engo – és que comptem amb professionals de la talla de Toni Grau i José Fábrega, unes persones que segur que organitzen unes 24 hores de futbol sala magnífiques, com es mereix l’Olleria davant la mala gestió a la que ens té acostumat el regidor d’esports de l’Olleria”.

I és que la parella José Vidal-Jesús Engo (GdO-PP) “s’omple molt la boca d’austeritat però si cal s’augmenten els premis – declara el portaveu del BLOC – Ells retallen on volen. Han llevat bona part de la subscripció de premsa del Club de Convivència de la tercera edat i han posat més diners per al futbol sala. Més que política d’austeritat jo parlaria de política de prioritats”.


Un comentario sobre “El regidor d’Esports de l’Olleria fracassa en l’organització les 24 hores de futbol sala”

  1. Si votara algún partit, votaria a Gent, però no vaig a consentir la manca de preparació i cualificació de les persones que formen l’ajuntament del meu poble,amb este o qualsevol ajuntament. Una cosa es l’entusiasme posat al partit i altra cosa es la cualificació, preparació i el bon fer de les persones que estàn al cap davant. Ja està be de persones que apareixen en les llistes amb afan de protagonisme, ací es ve a treballar, a poder ser el millor possible.
    Avuí en dia, pegant una patà, eixen de baix el terra gent amb estudis i preparació, per qué no està a les llistes dels partits polítics?.
    tan sols es una opinió. Gràcies.

Los comentarios están cerrados.