El regidor de Política Social d’Ontinyent lamenta que el PP no recolze que s’aporte 18.000 euros al Banc d’Aliments

Recalca que els populars “donen l’esquena als ciutadans”

El regidor de Política Social i Ciutadania, Manuel Ruiz, ha lamentat que el PP “done l’esquena als ciutadans que més mal ho estan passant” i no recolzara al plenari la proposta presentada des de la regidoria per aportar 18.000€ euros al Banc d’Aliments i 6.000 euros a l’equipament i adequació dels habitatges d’usos socials que s’han habilitat recentment al casc urbà.

La proposta, que ha comptat amb el suport de tots els grups municipals a excepció del Partit Popular, s’ha plantejat per dotar amb aportació municipal el Banc d’Aliments gestionat per Creu Roja “davant un augment de les necessitats nutricionals de la ciutadania que no pot ser satisfet tan sols amb l’aportació d’aliments dels comerços que hi col·laboren”. Cal destacar que Creu Roja està desenvolupant recollides d’aliments a les portes dels comerços, a les escoles i també fixarà un punt de recollida al diumenge de Fira (el proper dia 17 de novembre). Per altra banda, amb l’aprovació d’esta proposta, l’Ajuntament dota una partida de 6.000 euros per tal de comprar electrodomèstics bàsics per tal que els habitatges rehabilitats recentment a la ciutat estiguen adequadament equipats per al seu ús per famílies desafavorides.

Per a Manuel Ruiz “el PP posa entrebancs a propostes socials en un dels moments més difícils d’aquesta crisi econòmica, agreujada per la implantació d’una política de retallades i ajustos que han exclòs i deixen sense protecció a milers de ciutadans i ciutadanes”, concloïa.