El regidor de Cultura d’Ontinyent implica a les associacions en l’elaboració dels estatuts del Consell Local de Cultura

Calabuig Oviedo avança que el document podria entrar en vigor en gener de 2012

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, José Antonio Calabuig Oviedo, ha presentat a les associacions i entitats culturals del poble l’esborrany dels estatuts pels quals s’ha de regir el futur Consell Local de Cultura. Calabuig Oviedo va presentar el document a una recent reunió que va tenir lloc al Teatre Echegaray, un encontre al qual van acudir representants de 30 associacions i entitats.

Segons avançava el regidor, “la idea és que el Consell es puga constituir encara en 2011, que siga ratificat pel plenari, presentat en públic i comence a funcionar en gener de 2012”. Entre les funcions que tindrà assignades el futur Consel Local de Cultura estaran la millora de la coordinació, la unificació del calendari per evitar la coincidència en el temps d’activitats culturals, i la presentació de propostes de programació. A més a més, el Consell proposarà al consistori l’import del cànon d’ús del Teatre Echegaray i altres dependències culturals.

Està previst que a la segona quinzena del present mes de novembre tinga lloc una nova reunió a la qual es proposarà un text definitiu per als estatuts del Consell Local de Cultura.