El públic d’Ontinyent gaudeix amb l’obra «Tres i no res»

L’últim espectacle de l’innovador Circuit de Café Teatre

El passat divendres tingué lloc l’últim espectacle de l’innovador Circuit de Café Teatre d’Ontinyent “Ociversitari” amb un èxit de públic que va sorprendre a tot els assistents. Eren les 22 hores quan el públic ja omplia, de gom a gom, la Terrassa del Zoco, un local prestigiós per la seu meravellosa oferta gastronòmica i comandat amb eficàcia pels germans David i Jordi Martínez, els quals destaquen per la seua atenció, qualitat i moderna oferta culinària que oferixen.

A l’espai del jardí es va habilitar un escenari amb una excel·lent il·luminació per a crear un ambient immillorable i passades les 23 hores pujaren a escena el grup de teatre de Pego “Tres i no res”, que van oferir als espectadors una obra divertidíssima, meravellosa i desenfadada, «que ens va delectar a tots pel seu plantejament directe i el seu humor rural de la terra», remarquen des de l’organització. Amb el títol irreverent “Eixa dona es ton pare” es posaren des del primer minut a un públic entregat a la butxaca, inclús en el moment en que va plovisquejar quatre gotes. Els components Carol, el Gamba, César i Blas estigueren especialment brillants en els monòlegs individuals i en l’última hilarant i surrealista escena col·lectiva que va produir rialles en cada gag humorístic.

Ara es hora de fer balanç d’esta primera edició del Circuit de Café teatre d’Ontinyent “Ociversitari”. Des de l’organització de la Fundació Campus Ontinyent agraïm el recolzament a totes aquelles persones, institucions i col·lectius col·laboradors que han fet possible este gran esdeveniment cultural i social a Ontinyent.