El PSPV-PSOE aposta de nou per Josep-Vicent Ferre per mantenir l’Alcaldia de Bocairent

L’actual primer edil encapçala una llista que conjuga continuïtat i renovació a parts iguals

Amb la intenció de “donar-li continuïtat a una productiva acció de govern”, el PSPV-PSOE de Bocairent acaba d’elegir de nou com a candidat per a les properes eleccions del 22 de maig a Josep-Vicent Ferre. Així, l’actual alcalde encapçalarà una llista ratificada sense oposició en la que apareixen sis noves cares al mateix temps que manté l’equip “que durant aquesta legislatura ha treballat sense descans per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”, segons fonts de l’agrupació local, i que serà presentada el pròxim 15 d’abril en un sopar obert a l’assistència de qualsevol persona.

Per a Ferre, aquestos quatre anys “han servit per materialitzar un bon nombre dels projectes que Bocairent necessitava i per una necessària regeneració democràtica exemplificada en la normalitat i les bones formes en el tracte amb els veïns i totes les formacions polítiques, en el consens unànime obtingut a les grans actuacions, en el treball amb totes les administracions o en la creació d’òrgans de participació ciutadana”. No obstant, el candidat socialista explica que “el treball fet fins ara ens serveix d’estímul per a assumir nous reptes perquè encara ens queden moltes il·lusions i moltes idees”; per això, “anem a fer arribar una carta a totes les associacions locals per convidar-les a que ens facen aplegar les seues propostes” ja que “tots som necessaris per fer poble”.

Ferre conjunta una llarga trajectòria de gestor com a director d’institut i inspector d’educació amb la passió per l’estudi de la història de la localitat com demostra la publicació de nombrosos articles, les aportacions realitzades als congressos de l’Institut d’estudis de la Vall d’Albaida o l’edició de diversos llibres. Ha sigut, a més, àrbitre de la 2a divisió del futbol espanyol i ha estat fortament implicat en els àmbits esportius, culturals i festius de Bocairent.