El PSPV lamentat les declaracions d’Alfonso Rus este passat cap de setmana a Ontinyent

Cerdà: “una persona sensibilitzada amb este col·lectiu no es burla de les seues dificultats”
El candidat a l’alcaldia de Xàtiva del PSPV, Roger Cerdà, ha lamentat les declaracions d’Alfonso Rus este passat cap de setmana a Ontinyent en les quals va dir que per baixar als minusvàlids al riu Clariano a través dels accessos pagats per Diputació usarien “cordes” ja que l’espai no està adaptat. Cerdà ha mostrat la seua indignació assegurant que es tracta d’un “menyspreu” que demostra “la falta de sensibilitat i consideració cap a un col·lectiu que necessita tota la nostra atenció”.

El líder socialista de Xàtiva ha afirmat que “una persona sensibilitzada amb les persones amb diversitat funcional no es burla de les seues dificultats, i menys encara per excusar la falta d’una política adequada que facilite la seua integració en la societat moderna”. Roger Cerdà indica que “esta burla és un reflex de la seua política social, que l’entén com una acció de caritat puntual i voluntaria, i no com una gestió normalitzada que iguale la qualitat de vida de tot els ciutadans salvant les seues difucultats”.

Davant estes actituds Cerdà ha manifestat que “els ciutadans de Xàtiva mereixen un estil de govern diferent, respectuós, solidari i que tinga en consideració totes les sensibilitats, deixant enrere l’insult, la burla i el menyspreu cap a la ciutadania”.

3 comentarios sobre “El PSPV lamentat les declaracions d’Alfonso Rus este passat cap de setmana a Ontinyent”

  1. Don Roger de apellido oportunismo, hay que dejar de manipular declaraciones, pues antes que nada el presidente de la diputación deja bien claro cuando un representante del colectivo estima en 500.000 euros la adaptación, que se va a estudiar en diputación y que se actuara para que se realice dicha adaptación. Pero Claro como usted habla siempre a toro pasado, y como le viene en gana, pues igual no trata bien la información que le llega…

  2. Me parece lamentable q traten de desprestigiar la imagen de Rus. Un alcalde q gracias a él Xativa es hoy en dia lo q es. El comentario q hizo…. Esq vamos, no lo conoceis. Yo no lo conozco personalmente (aunq me encantaria x cierto) pero estoy segura q no lo dijo enserio. Se sintió atacado y respondió asi pero en ningun momento dijo esto como ofensa para los minusvalidos y esq vamos, despues de todo lo q está haciendo por los discapacitados y en general x todos… Viva Rus. No quiero q lo cambien. Pensad q aparte de ser alcalde es presidente de la diputación y q yo sepa Xativa hoy en dia está activa, quiero decir, q Rus no ha fallado a su gente x ser presidente de la diputacion y muchos pueblos se benefician tb gracias a él. Pocas personas serian capaces de hacer su trabajo tan bien. Viva Rus.

Los comentarios están cerrados.