El PSPV inicia la campanya ‘Construint el canvi’ al Barri de Sant Feliu

Cerdà (PSPV): “la campanya pretén recollir les propostes i suggeriments dels veïns dels barris de la ciutat”

El Barri de Sant Feliu serà la primera aturada de la campanya dels socialistes de Xàtiva ‘Construint el canvi’, amb la qual el candidat socialista Roger Cerdà i els seus equips pretenen obrir el projecte del PSPV a la participació, i que els ciutadans aporten les seues idees per al nou temps que va a obrir-se a partir del pròxim any.

Cerdà recorda que, com va explicar en el seu acte de presentació com a candidat, ‘Construint el canvi’ pretén recórrer els barris de la ciutat i reunir-se amb els veïns dels mateixos per escoltar les seues propostes i donar resposta a les queixes que se’ls facen arribar. Segons Cerdà, «el que volem és construir entre tots el canvi que la nostra ciutat necessita i això volem fer-ho d’una forma participativa, escoltant als nostres veïns i tenint en compte les seues opinions».

La primera de les reunions tindrà lloc el dijous 20 de novembre a les 19’30 hores al casal de la Falla Sant Feliu i a ella estan convidats tots els veïns del barri de Sant Feliu i de l’Hort de Mora. També està ja confirmada la següent que tindrà lloc el dijous 27 de novembre a les 19’30 hores en el local de l’associació de veïns del Barri Nord-oest. «La intenció no és altra que demostrar que existeix una altra forma de fer política, escoltant als veïns, preocupant-se per la problemàtica dels barris, denunciant les situacions injustes i plantejant alternatives realistes per al futur, un nou govern que es basa en la il·lusió de la ciutadania«, afirma Roger Cerdà.