El PSPV exigeix al alcalde que informe sobre la qualitat de l’aigua a la Pobla Llarga

Critiquen que Rafael Soler es nega a contestar una instància en la que es demana accés a les analítiques realitzadesSegons els socialistes de La Pobla Llarga, fa quasi tres mesos que el grup ha demanat a l’alcalde informació sobre la qualitat de l’aigua de consum humà al municipi a causa de la situació anòmala que s’està produint en alguns municipis de la rodalia. El PSPV-PSOE defensa el dret dels ciutadans a conèixer els resultats de les últimes analítiques i reclama a l’Ajuntament que publique la informació.

Des del PSPV insten a l’alcalde a que responga a aquestes preguntes: «Quantes anàlisis s’han realitzat a la xarxa d’aigua potable de La Pobla en els darrers mesos? Quin és l’estat de qualitat de l’aigua de consum humà? S’ha detectat alguna anomalia que puga posar en risc la salut dels veïns? Per què no s’informa els ciutadans?».

«Totes estes preguntes queden sense resposta davant l’actitud de l’alcalde de La Pobla, Rafael Soler, que des de fa quasi tres mesos es nega a contestar una instància presentada pel PSPV-PSOE en la que simplement es demana accés a les analítiques realitzades a la xarxa d’aigua del municipi», critiquen els socialistes.

“Defensem el dret dels ciutadans a tindre informació. Si no ens vol facilitar còpia dels informes a nosaltres, almenys s’hauria d’informar als veïns per a evitar que les informacions que arriben dels municipis de la rodalia puguen confondre i alarmar sense motiu”, defensa la portaveu socialista, Neus Garrigues.

L’última instància presentada pel grup, demanant accés a les últimes 5 analítiques a la xarxa d’abastiment del municipi, data del 5 de març de 2013 «i encara no ha tingut resposta». PSPV també va presentar una proposta de resolució el 26 de març, demanant a l’Ajuntament la realització d’una campanya de comunicació, «però no es va incloure en l’ordre del dia del plenari següent a pesar de presentar-se amb 48 hores d’antelació».

“Si no hi ha res que amagar, quin problema té el PP de La Pobla en informar i donar la màxima transparència a la situació?”, es pregunta la portaveu socialista.