El PSPV afirma que els huit anys sense actuacions de Raimon «posen en evidència el mensypreu del PP pels artistes locals»

Roger Cerdà: “és vergonyós que cap dels homenatges a l’artista vinga de sa casa”

11-05-10 (Xàtiva).- El portaveu del PSPV a l’Ajuntament de Xàtiva, Roger Cerdà, ha assenyalat que el cantautor xativí Raimon ha posat en evidència la “política de menyspreu de Rus i del PP amb els artistes de la ciutat” després que el cantant reconeguera ahir que no ha actuat a Xàtiva des de l’any 2002 perquè el govern local “no està precisament a favor”.

El líder del PSPV ha recordat que l’actuació de Raimon al Gran Teatre està fora de programació ja que “ha tornat a casa per iniciativa del propi artista”, però que “no és la primera vegada que els artistes xativins reben este maltractament de Rus, perquè Pep Gimeno Botifarra també va actuar per iniciativa pròpia”. Cerdà ha manifestat que “estes actuacions han sigut precisament les més exitoses de l’últim any al Gran Teatre, posant així en evidència la mala política cultural del PP, perquè són cantants de primera línia que han esgotat en pocs dies les localitats”.

Roger Cerdà a més també ha critcat que “Rus ha deixat perdre una oportunitat d’or de retre homenatge a Raimon quan l’any passat es van fer 50 anys de la seua cançó bandera ‘Al Vent’, com sí que han fet altres localitats valencianes i de fora, i institucions com les principals universitats valencianes”. No obstant Cerdà recorda que “des del PSPV a Rus li ho vam posar en safata perquè intentara netejar la imatge de Xàtiva col·laborant en les actuacions i concedint la Medalla d’Or de la Cituat, proposta que el PP no va tindre cap problema en rebutjar”.

El portaveu socialista ha recordat les afirmacions que va fer el regidor d’Educació Ramón Vila que va arribar a dir que “ell no tenia coneixement de la celebració”, i que “si ens ho haguera dit l’hauríem ajudat”. El regidor del PSPV ha acusat als responsables culturals del govern del PP d’escudar-se amb “excuses ridícules, perquè si és veritat és molt reprotxable el desconeixement d’un fet tan notable, i si és mentida és una actitud cínica i rastrera completament censurable”. Tot i així Roger Cerdà ha manifestat que “lamentablement no ens ha exranyat res, perquè ni el PP ni Rus tenen suficient cintura política com per reconéixer el treball d’un artista de fama mundial que és de casa nostra, simplement perquè no pensa com ells”.

Un comentario sobre “El PSPV afirma que els huit anys sense actuacions de Raimon «posen en evidència el mensypreu del PP pels artistes locals»”

 1. 3 actuaciones con Todo vendido:
  488 entradas de platea a 20 euros por 3 conciertos = 29280 euros
  181 entradas de anfiteatro a 15 € por 3 conciertos = 8145 euros
  50 entradas de paldo a 12 € por 3 conciertos = 1800 euros
  Total de los 3 conciertos = 39225 euros + Lo que le pague TV3 por grabarle el último concierto

  Y todavía querian los del Psoe y Bloc que el teatro le saliese gratis, JA JA JA!!!!
  Eso si que es un buen homenaje.

Los comentarios están cerrados.