El PSPV afirma: ‘L’Ajuntament llavarà la cara de l’Albereda mentre altres barris es degraden per l’abandó’

Rafa Llorens, PSPV-PSOEEl regidor del PSPV Rafa Llorens ha afirmat que les obres anunciades per l’Ajuntament de Xàtiva de renovació del paviment de l’Alberda Jaume I ‘són una intervenció purament d’imatge que només llaven la cara d’un punt turístic de la ciutat mentre altres zones pateixen la degradació per l’abandó del PP‘.

El regidor socialista recorda que barris com el nucli històric o el barri del Raval ‘requereixen d’una intervenció molt més urgent, i no sols per fer-los més bonics, sino per renovar el clavegueram, les voreres i el paviment de la calçada‘.

La inversió de més de 300.000 euros que ha anunciat l’Ajuntament de Xàtiva per renovar el paviment de l’Albereda ‘és un luxe amb el qual Rus balafia els diners dels ciutadans, perquè no hi ha cap necessitat de fer estos treballs a banda de l’estètica‘. Llorens afegeix que esta renovació ‘entra també dins la campanya d’inauguracions electoralistes impulsada pel Pla Camps, per això no diuen quan estarà acabada, perquè volen fer-se la foto de la inauguració en vesprés d’eleccions, sense importar-los les necessitats reals dels xativins‘.

Rafa Llorens afirma que el PP està duent a terme una ‘política selectiva‘ segons la procedència dels diners, així assegura que mentre el Pla Zapatero s’ha destinat a revitalitzar parte del nucli antic a les places Sant Jordi, Trinquet i Sant Jaume, i als carrers Roca, de l’Ensenyança, Santas, Sant Tomàs, Grau i Menor Cuesta, els diners de la Generalitat són per llocs cèntrics i de imatge turística com l’Albereda o la gasolinera del Lleó. El regidor socialista recrimina que així el PP ‘no fa actuacions integrals sobre canalitzacions, clavegueram i paviment com necessita el carrer Peris, d’accés a la Plaça de la Seu, perquè ‘no hi avia pressupost’ o realment perquè no llueix tant‘.

Llorens critica que estes obres donen ‘una imatge irreal de Xàtiva, amb actuacions artificioses que no miren pel ciutadà‘, mentre que ‘els veïns necessiten un govern que els escolte i que atenga les seues reivindicacions, administrant bé els diners que hi ha per millorar els serveis i no en capricis innecessaris‘.

Noticia relacionada:
Las obras del pavimento de la acera sur de la Albereda Jaume I mejorarán las infraestructuras y ornamentación de la misma

2 comentarios sobre “El PSPV afirma: ‘L’Ajuntament llavarà la cara de l’Albereda mentre altres barris es degraden per l’abandó’”

  1. játiva, diferente desde siempre; aquesta és la genial frase que s’han «currat» desde la regidoria de turisme, si al menys passejaren un poc pel nucli antic de segur que rectificaven a l’hora de penjar-se medalles

  2. este tio no te vergonya,que arregle primer el club de tenis
    y despres ya vorem,vorasters vindran que de casa mos trauran

Los comentarios están cerrados.