El PSOE de Xàtiva presenta una moció pels canvis als pressupostos de la Generalitat

Cerdà: “El PP de Rus i Camps demostra que no veuen una prioritat el benestar ciutadà”

El portaveu del PSPV en l’Ajuntament de Xàtiva, Roger Cerdà, ha denunciat que els Pressupostos de la Generalitat per 2011 tornen a excloure la dotació de centres en condicions per l’educació i per discapacitats a la ciutat “malgrat que contínuament són reivindicats pels familiars dels afectats i per la societat xativina en general”. Cerdà recorda que els centres del CEIP Attilio Bruschetti i el Centre d’Educació Especial Pla de la Mesquita “no estan en unes condicions mínimament dignes i acceptables, i aixo des de fa anys”, i per una altra banda recorda la necessitat d’un centre de dia per discapacitats “que el conseller Cotino ja va prometre a l’associació Aspromivise l’any 2006, però que s’ha demostrat que era una nova mentira electoral del PP”.

El líder dels socialistes xativins ha declarat que amb esta marginació als pressuostos “el PP de Rus i Camps demostra que no veuen una prioritat el benestar ciutadà”, i que “són capaços de tirar al fem 14 milions d’euros en la Plaça de Bous, però no en dotar d’unes instal·lacions mínimes dignes per a sectors tan sensibles com són l’educació i els discapacitats”. No obstant Roger Cerdà afirma que des del PSPV “no ens anem a quedar de braços creuats ni resignar-nos”, per la qual cosa ha anunciat que al ple de demà divendres es presentarà una mocío per demanar al Consell la inclusió d’estos projectes, i en cas negatiu del govern demanar als grups de les Corts que presenten esmenes.

Per als socialistes la política aplicada pel PP “és una vergonya” perquè “sacrifca el benestar dels ciutadans per procurar una falsa imatge d’opulència al servei dels seus dirigents”. Cerdà a més afirma que “el cas de Xàtiva és un dels exemples més sagnants, perquè la megalomania de Rus ha fet construir una Plaça de Bous que sols serveix per la seua projecció personal, mentre els pares dels alumnes discapacitats han de portar els seus fills a aules tercermundistes on estan amuntegats i no poden estar atesos correctament”.