El pròxim divendres Roger Cerdà confirma la candidatura a l’alcaldia de Xàtiva

Roger CerdàHui divendres 29 d’octubre tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Xàtiva l’assemblea local del PSPV-PSOE en la que es completarà el procés intern dels socialistes per escollir el cap de la llista eletoral proclamant oficialment Roger Cerdà com a candidat a l’alcaldia de Xàtiva. L’acte començarà a les 20h i estan convocats tots els militants del PSPV de Xàtiva.

Amb esta assemblea es conclou un procés que va començar amb la lliure concurrència dels interessats a encapçalar la candidatura del PSPV oberta entre el 15 i el 20 d’octubre i a la que sols es va presentar Roger Cerdà. El 21 d’octubre l’executiva local va avalar per unanimitat la candidatura, mentre que el dia 22 Cerdà va realitzar una reunió informativa amb militants per comunicar-los el resultat del procés i traslladar-los quines van a ser les seues línies de treball com a candidat. L’assemblea de divendres suposarà la proclamació oficial de Roger Cerdà com a candidat a l’alcaldia de Xàtiva pel PSPV.

El líder socialista ha qualificat el procés d’elecció del candidat com “obert i transparent, que s’ha desenvlupat amb normalitat”, la qual cosa suposa “un exemple del caràcter democràtic i participatiu dels socialistes”. Roger Cerdà també ha agraït “l’ample suport de la militància” i s’ha compromés a “treballar per reunir el millor equip possible, i impulsar un govern que torne la il·lusió a la ciutadania en una Xàtiva de futur i progressista”.