El pròxim 26 de juny es lliura el XVI Premi de Literatura Eròtica “la Vall d’Albaida”

imatge_16pleLa Finca “la Clariana” d’Ontinyent acull l’acte de lliurament conduït per la presentadora Maribel Vilaplana

La Vall d’Albaida // 17.06.2009.- El pròxim divendres, 26 de juny, és el dia elegit per donar a conèixer el guanyador del XVI Premi de Literatura Eròtica “la Vall d’Albaida” convocat per la Mancomunitat de Municipis de la comarca. L’acte de concessió, a la Finca “la Clariana” d’Ontinyent, estarà conduït per la presentadora Maribel Vilaplana i en ell es conjugaran la dansa i la música per enriquir l’espectacle.

A més, intervindran representants de les diferents entitats vinculades al guardó: la pròpia Mancomunitat, l’Ajuntament amfitrió, la Diputació de València i Edicions Bromera; sense deixar de banda “alguna que altra sorpresa o un còctel que posarà el color a l’activitat” segons s’apunta des de l’organització.

Maribel Vilaplana és una de les cares més conegudes del periodisme valencià per la seua participació en diferents espais de Televisió Valenciana. Igualment, compta amb una llarga experiència en la presentació d’esdeveniments socials de tot tipus com homenatges, premis, conferències, certàmens musicals, etc. En el seu haver també hi ha nombroses col·laboracions en campanyes contra la violència de gènere.

L’activitat s’ha configurat, novament, com un acte obert a tot el públic ja que, tan com apunta Filiberto Tortosa, “volem fer partícips a tots els valldalbaidins de la festa que obri l’estiu a la comarca i que és una de les nostres senyes d’identitat més visibles”. Així, per poder assistir es podrà demanar la invitació fins el 23 de juny a l’Àrea de Cultura i Promoció Lingüística mitjançant el telèfon 96 291 15 83 o l’adreça electrònica cultura@mancovall.com. No obstant, les peticions s’admetran per rigorós ordre d’arribada degut a l’aforament limitat de l’espai.

Per al president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, aquest esdeveniment “pretén refermar els valors del premi, com són la peculiaritat d’un guardó únic a tota Espanya que fomenta la literatura en valencià dins d’un gènere tan singular com l’eròtic i el fer aplegar el nom de la nostra comarca més enllà dels seus límits naturals”. A més, com a màxim responsable del jurat, Tortosa està participant ja en les seues deliberacions per triar l’obra més reeixida d’entre les 23 participants.