Concert d’Al Tall a la capital de la Costera

El proper dijous 25 d’abril, a les 21h, al Gran Teatre de Xàtiva

Des de les organitzacions que promovem l’acte, l’Associació Cultural l’Encobert, Ulleye i Endavant-OSAN, us animem a què assistiu a aquest emotiu concert de comiat. 25 d’abril de 1707, data que roman gravada a la memòria dels valencians, per què suposa l’inici de l’ocupació dels Països Catalans per l’exèrcit borbó, i que comportà la submissió del País Valencià, les Illes Balears i el Principat de Catalunya al regne de Castella, la prohibió de la llengua i la cultura i de les lleis pròpies.
En síntesi, l’aniquilació del nostre poble i dels anhels de justícia social de les classes populars. Xàtiva, símbol de la resistència mauleta a l’invasor, a causa de la qual fou arrassada el juny de 1707. I Al Tall, grup amb una llarga trajectòria que des del 1975 ha posat música i lletra als anhels de llibertat i de justicia social del País Valencià, dels Països Catalans.

Amb aquestes circumstàncies, el concert del proper dijous será realment especial, un crit a la llibertat, a la justicia social i a la igualtat, en una época en què les ciutadades d’aquest país, veiem com a base de retallades en els drets socials, empitjoren les nostres condicions de vida, mentre els botiflers d’avui, governants corruptes que s’han omplert les butxaques amb diners públics, salven bancs que tiren a la gent de les seues cases. Un dia per al record i també per la reivindicació.

Venda d’entrades anticipades a la llibreria La Costera:

– Platea i llotges: 20€.
– Amfiteatre: 18€.
– Última llotja: 15€.