El prestigiós concurs de piano José Iturbi, en directe en El Portal de Xàtiva

xvii-concurso-iturbi

Xàtiva 16/09/2010. Des de hui i fins el proper dia 25 de setembre, El Portal de Xàtiva oferirà en directe les sessions del prestigiós Concurs de Piano de València «Premi Iturbi», que arriba a la seua dessetena edició. Portal de Xàtiva és el primer portal de la comarca que retransmet en directe aquest concurs internacional. Punja en l’enllaç que hi ha en aquest portal del Concurs i podràs veure i escoltar a promeses del piano de tot el món optar a aquest important guardó que suposa una empenta i un alicient per als joves instrumentistes. Els concerts s’ofereixen a través del Canal de la Diputació de València en la primera d’una sèrie de col·laboracions per portar als nostres lectors importants esdeveniments culturals.

Les proves d’aquest concurs tenen lloc en el Palau de la Música de València a partir de les 10:00 en horari de matins i a partir de les 17:00 en horari de vesprada. Tot el cap de setmana, fins a dilluns que ve dia 20. El dimarts ja no hi haurà emissió fins a la gal·la recital. El Portal de Xàtiva emetrà en directe també la Gal·la-Recital i el lliurament de premis als guanyadors d’aquesta edició dissabte que ve 25 de setembre a partir de les 19:00 hores. L’enllaç es troba en la barra lateral dreta del portal.

Xàtiva 16/09/2010. Desde hoy y hasta el próximo día 25 de septiembre, El Portal de Xàtiva ofrecerá en directo las sesiones del prestigioso Concurso de Piano de Valencia «Premio Iturbi», que llega a su decimoséptima edición. Portal de Xàtiva es el primer portal de la comarca que retransmite en directo este concurso internacional. Haz clic en el enlace que hay en este portal del Concurso y podrás ver y escuchar a promesas del piano de todo el mundo optar a este importante galardón que supone un empujón y un aliciente para los jóvenes instrumentistas. Los conciertos se ofrecen a través del Canal de la Diputación de Valencia en la primera de una serie de colaboraciones para traer a nuestros lectores importantes acontecimientos culturales.

Las pruebas de este concurso tienen lugar en el Palacio de la Música de Valencia a partir de las 10:00 en horario de mañanas y a partir de las 17:00 en horario por la tarde. Todo el fin de semana, hasta el próximo lunes día 20. El martes ya no habrá emisión hasta la gala recital. El Portal de Xàtiva emitirá también en directo la Gala-Recital y la entrega de premios a los ganadores de esta edición el próximo sábado 25 de septiembre a partir de las 19:00 horas. El enlace se encuentra en la barra lateral derecha del portal.