El PP de la Pobla Llarga vota en contra de retirar el nom de Rafael Blasco

La moció del Grup Municipal Socialista de la Pobla Llarga, presentada el 9 de desembre de 2014, va ser exposada i votada anit, al ple ordinari

Anit, al ple ordinari de l’ajuntament de la Pobla Llarga, el PP va intentar que no es debatera la moció del PSPV-PSOE on es demanava la retirada, com més prompte millor, del nom del condemnat Rafael Blasco en totes i cadascuna de les plaques que es varen instal·lar en les inauguracions de diversos edificis públics (casa de la música, Agència de Mediació –AMICS-, casa de la dona).

L’argument de Rafael Soler va ser que feia 4 hores que havien finalitzat les tasques per llevar el nom de Rafael Blasco i que la moció del PSPV sols buscava que escarní de la persona. Tanmateix, Rafael Soler va argumentar que el Sr. Rafel Blasco havia presentat recurs, és a dir, que podria eixir encara absolt.

La reprimenda al secretari municipal per haver deixat la moció en la carpeta de la documentació per al ple, va ser vista per tots els assistents. “Davant la desafecció de la ciutadania per la política propiciada, en part, per l’aparició de grans quantitats de casos de corrupció. Davant l’immobilisme del PP de la Pobla, per actuar en aquest tema i que el nom de Rafael Blasco continuara en llocs de pública concurrència, ens vàrem veure obligats a presentar la moció que Soler volia, com no seria la primera vegada, deixar-la al calaix i aquest fet si haver sigut burlar-se de tots els veïns i no el fet de debatre-la” comenta la portaveu Neus Garrigues.