El PP de La Costera inicia el curs polític amb un sopar celebrat a l’Alcúdia de Crespins

Es va donar a conéixer l’acord que reconeix la tasca de la ja exalcaldessa de Novetlè, Josefa Mateu

El Partit Popular de La Costera va donar inici al seu curs polític el passat divendres amb un sopar celebrat a l’Alcúdia de Crespins, amb l’assistència de nombrosos representants de pràcticament la totalitat de poblacions que conformen la comarca.

Durant el transcurs de l’acte va prendre la paraula l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Javier Sicluna, el qual va agrair que la seua població hauria acollit un acte tan important com el sopar comarcal amb què s’iniciava el curs polític i, al mateix temps, va anunciar la posada en marxa d’una pàgina web del PP de La Costera com a ferramenta de difusió d’activitats, notícies i iniciatives que es duen a terme dins l’àmbit comarcal. D’altra banda, el president comarcal, Emilio Llopis, va donar a conéixer l’acord pres per unanimitat de tot el Comitè Executiu del PP comarcal pel qual es reconeixia la tasca de la ja exalcaldessa de Novetlè Josefa Mateu. Segons Llopis «es tracta d’un reconeixement més que merescut després de 30 anys de dedicació al seu poble. Fina és una persona que sempre ha treballat per i per Novetlè i ha sabut en ocasions anteposar el seu poble davant qualsevol circumstància que poguera perjudicar-lo. Des del PP de la Costera reconeixem la labor abnegada d’una gran alcaldessa que sempre serà tot un exemple de dedicació i de treball per la seua població «.

En el transcurs de l’acte també es va anunciar la constitució de NNGG de l’Alcúdia de Crespins que serà presidida per María Navarro, així com la celebració d’un Congrés Comarcal de NNGG de la Costera el proper 22 de novembre.