El Poliesportiu d’Ontinyent acull per primera vegada un torneig de tennis puntuable per al rànking nacional

L’ampliació d’horaris de les instal·lacions permet cel·lebrar aquest esdeveniment durant 4 caps de setmana

El Poliesportiu Municipal d’Ontinyent acull per primera vegada un torneig de tennis puntuable per al rànking nacional d’aquest esport. Es tracta del Torneig de Falles Gran Premi Tecnifibre, que organitza el Club de Tennis i Padel Poliesportiu d’Ontinyent, i que tindrà lloc del 25 de febrer al 17 de març comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament. Tal com destacava el tècnic d’esports, Toni Soler, “per primera vegada ens podem plantejar estes activitats a Ontinyent, perquè des de gener tenim obert el poliesportiu també diumenge de vesprada, una ampliació d’horaris sense la qual no es podria ser seu d’aquesta competició”, apuntava.

Des del Club de Tennis i Padel Poliesportiu Ontinyent, el seu President i Director de l’Escola, Manel Salvador, agraïa en primer lloc la col·laboració i interès de l’Ajuntament i especialment del regidor d’esports, Pepe Pla, “que ha fet possible que es puga fer al poliesportiu un esdeveniment com aquest, puntuable per al rànking nacional”, assenyalava.

La competició inclou un total de quatre categories: Benjamins, Alevins, Infantils i Júniors, tant masculins com femenins, havent de tenir tots ells la corresponent llicència federativa. Després d’una fase prèvia en cada categoria, els 4 millors de cadascuna d’elles passaran al quadre final, disputant-se les competicions els dissabtes a partir de les 14:00 hores i diumenges al llarg de tota la jornada. La participació prevista és de més de 120 xiquets i xiquetes de tota la Comunitat Valenciana, dels quals 32 seran representants del Club de Tennis i Padel Poliesportiu Ontinyent. “Per a ells serà tot un alicient competir en un torneig puntuable per al ranking nacional sense eixir de casa i de les pistes a les quals entrenen habitualment, i estem segur que faran un bon paper”, afegia Manel Salvador, que destacava dos noms d’entre tots els representants locals: Ricard Pascual i Maria Tortosa.