El Pla d’Eficiència Urbana d’Ontinyent millora l’Avinguda de l’Almaig

L’actuació contempla una renovació del paviment d’un tram que ocupa un antic barranc

El Pla d’Eficiència Urbana posat en marxa pel Govern d’Ontinyent permetrà millorar i renovar un tram de 1.500 m2 del paviment asfàltic de l’Avinguda de l’Almaig de la ciutat, en el tram comprés entre les immediacions de l’encreuament amb el Carrer Dos de Maig i la Plaça de la Coronació. L’actuació, que es va posar en marxa el passat dimarts, es perllongarà fins al proper divendres, realitzant-se tasques de demolició i retirada del paviment asfàltic actual, excavació, refinació, anivellació i compactació del fons, establiment de vàries capes de material i col·locació de nou aglomerat asfàltic.

El Regidor d’Obres, Manuel Cuesta, assenyalava que l’actuació està inclosa al Pla d’Eficiència Urbana que està sent coordinat des de l’Àrea de Territori per Rebeca Torró, “un programa amb el qual estem realitzant una sèrie d’actuacions que en altres moments s’han deixat de banda, però que son necessàries per a la vida quotidiana de la gent, dins la línia del Govern d’Ontinyent de fer una gestió el més eficient possible”, destacava. En aquest sentit, Rebeca Torró explicava que l’actuació que s’està duent a terme a l’Avinguda de l’Almaig, “farà més còmode i menys perillós el trànsit rodat en aquest tram, que ocupa un antic barranc que es va omplir al seu dia amb deixalles, i que venia registrant problemes que ara resoldrem amb una renovació integral que garantisca la durabilitat del ferm”, assenyalava.

Les obres comporten el tall del tram al qual s’actua des del passat dimarts i fins al proper divendres, quan es donarà per acabada l’actuació, a falta de realitzar les tasques de pintura de la senyalització horitzontal en la nit de dimecres a dijous de la setmana que vé. Manuel Cuesta demanava als veïns “comprensió amb unes obres que eren necessàries i que redundaran en benifici de tots i totes”, manifestava.