El Passeig del Ferrocarril es torna a inundar per la forta pluja

Xàtiva es torba en la zona de preemergència per pluges decretada per la Generalitat durant el dia d’avui, en el que s’esperen intenses precipitacions.

De moment ja s’ha registrat 60.2 mm a Xàtiva, amb una intensitat de precipitació de 60.6 mm/h.

A les 7.45 hores d’aquest matí han començat la pluja forta i s’ha inundat el pont de la carretera d’Alzira i el del Paquito Coloma que s’ha tallat al tràfic fins que COESE ha connectat les bombes extractores d’aigua dels passos subterranis i la brigada municipal ha alçat els albellons i ha començat a evacuar-se l’aigua.

Així com també s’ha tallat l’accés al tràfic al Polígon de La Vila, i al polígon del Vial CV-645 per inundacions.

En l’altura de la Seat i Inelcom s’ha quedat estancat un vehicle estacionat, així com també un vehicle que circulava pels voltants, que han tingut que ser rescatats els ocupants per la Policia Local.

En Bixquert s’ha desplomat una calçada en el Camí de les Arquadetes d’Alboi, on han caigut pedres de grans dimensions, que ja s’han llevat de la calçada.


 

 

 

 

 

 2 comentarios sobre “El Passeig del Ferrocarril es torna a inundar per la forta pluja”

  1. Desastrosa gestión en prevención de lluvias como esta que para nada son torrenciales. Los alcorques estaban tapados por falta de mantenimiento, la policía desbordada a pesar de la preemergencia, y Xativa parecía un laberínto del que no se podía salir al estar cerrados TODOS los pasos inferiores.
    Me avergüenza dedicar impuestos para otras necesidades.

  2. Opino lo mismo que «manu marti» , miedo me da el día en que haya una lluvia torrencial de verdad, que total esto ha sido sólo medio día

Los comentarios están cerrados.