Proclamades les regines d’Albaida per a les festes 2012

El passat diumenge 6 de novembre es va realitzar a Albaida l’acte de proclamació de les Regines Major i Infantil de la Fira i Festes de l’any 2012.

Amb un acte multitudinari i solemne el diumenge pel mati es va realitzar, en la Parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu d’Albaida, el nomenament i la proclamació de les Regines Major i Infantil de la Fira i Festes de la Mare de Déu del Remei del 2012. Les noves representants de la festa són la senyoreta Rosana Tormo Calvo, com a Regina Major, i la xiqueta Ana Cristi Boronat Belda, com a Regina Infantil.

Aquest acte, conduit per la Comissió de Festes del 2012, és el punt d’eixida de tot un any ple de feina i treball, però també de germanor i festa, que conclourà amb les Festes Patronals l’octubre de l’any que ve.

A banda de les dues Regines, cal esmentar la presència del President de Festes de l’any 2012, en Jose Antonio Boronat López. A més a més, a l’acte van acudir tots els festers i les festeres de la Comissió del 2012, les Camareres de la Mare de Déu, els Ancians, el President de la Junta Central de Moros i Cristians, el President i les Regines de la Comissió de l’any 2011, el Rector de la Parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu d’¡Albaida, Juan José López Pacheco i l’Alcalde d’Albaida, en Josep Antoni Albert i Quilis.

Per a Josep Antoni, Alcalde d’Albaida “és un plaer compartir un dia tant especial com aquest amb totes les dones i homens que conformen la Comissió de Festes del 2012. Amb les Camareres de la Mare de Déu, els Ancians i els representants de la Comissió passada, perquè han fet un gran treball per Albaida. Sense tota la implicació d’aquesta gent, les festes d’Albaida no tindrien la grandesa que tenen”.

En la foto: Presidents de la Comissió 2011 i 2012; Regines Major i Infantil 2011 i 2012; representants de les Camareres de la Mare de Déu; Rector d’Albaida, President de la Junta de Moros i Cristians d’Albaida i Alcalde de la ciutat.