El nou secretari de l’Ajuntament de la Font pren possessió del seu càrrec

Eliseo Lledó s’incorpora després que l’auxiliar administratiu Sebastian Gálvez, ocupara el lloc de forma accidental

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ja disposa de nou secretari. Eliseo Lledó Durà va fer oficial la presa de possessió del seu càrrec el passat 31 de desembre. Un lloc que va ocupar accidentalment durant més d’un any l’auxiliar administratiu d’aquest mateix ajuntament, Sebastian Gálvez Lara, després de la jubilació de l’anterior secretari.

La Generalitat va treure en el seu moment el concurs per a la provisió d’una plaça en propietat, tal com regula el procediment establert. En primer lloc, es van aprovar unes bases pel plenari de l’Ajuntament de la Font en data 6 de febrer de 2012. Posteriorment, en aplicació de les directrius marcades per la direcció d’administració local de la Generalitat, es va habilitar el termini per al concurs ordinari de la plaça en propietat de secretari interventor d’aquest ajuntament. Plaça únicament oberta a habilitats estatals, finalitzant el termini el juny de 2012. D’aquesta manera, la conselleria va fer pública la convocatòria alhora que l’ajuntament assumia les seues directrius.

L’ajuntament de La Font comptava amb els serveis del secretari-interventor Esteban Micó Micó, el qual va estar en el càrrec des del 1980 fins al 18 de juliol de 2011, és a dir, més de 30 anys fins que va deixar les seues funcions amb motiu de seua jubilació. Des d’aleshores ha exercit el càrrec amb caràcter accidental un funcionari propi de la corporació, Sebastian Gálvez Lara, llicenciat en dret. Ara tornarà a desenvolupar tasques de comptabilitat en coordinació amb el nou secretari.

Eliseo Lledó Durà ha estat secretari de l’Ajuntament de Piles i Bellreguard i desenvoluparà les seves funcions com a secretari-interventor en l’ajuntament de la Font de la Figuera.