El nou Auditori de Genovés comença la seua activitat

prog_auditori

El nou Auditori de Genovés, va ser inaugurat recentment (finals de juliol) i després d’alguns ajustos, finalment llança la seua programació per l’últim trimestre de 2010.
El tinent d’Alcalde delegat de Política Cultural Blai Albarracín comenta que: “amb aquesta programació trimestral volem donar una opció als veïns del nostre poble per que puguen disfrutar de la cultura en les seues diferents vessants; arts escèniques, música…«.
Des de l’Ajuntament de Genovés es publicitarà amb caràcter trimestral la programació de l’Auditori per que els veins tinguen una previssió de les actuacions que es realitzaran a l’Auditori.
Continua Albarracín dient que: “Genovés tenia una mancança cultural quan va començar la legislatura i ara tenim, una nova biblioteca y un nou Auditori que volem convertir en referent a la nostra comarca”.
D’altra banda: “l’èquip de govern tenim clar que volem convertir Genovés en un poble model, amb totes les instal·lacions i servicis d’un poble modern i així estem treballant per a aconseguir-ho; en front hi ha altres que han criticat la construcció d’aquest nou Auditori i ara, inconscientment s’han pujat al carro, els donem la benvinguda”.