El millor “soul” dels 60 arriba a Ontinyent amb “The Pepper Pots”

El grup gironí presentarà al Teatre Echegaray un recull de temes que van des de The Supremes als primers Jackson Five

L’actuació està organitzada pel nou Consell de Cultura d’Ontinyent, que es presentarà el mateix cap de setmana

El so de la millor música “Soul” dels anys 60 arriba a Ontinyent de la ma del grup “The Pepper Pots”, que presentarà el seu nou disc “Train to your lover” el proper dissabte 21 d’abril al Teatre Echegaray de la ciutat. Es tracta de la primera actuació organitzada pel nou Consell de Cultura d’Ontinyent, que es presentarà la vespra de l’actuació (divendres 20 d’abril) al mateix escenari.

Tal com explica el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, José Antonio Calabuig Oviedo, “hem volgut celebrar la presentació del Consell de Cultura organitzant una actuació de primer nivell al Teatre Echegaray, i estem segurs que “The Pepper Pots” van a sorprendre tant als nostàlgics de l’època com als més joves, ja que la seua música supera les barreres del temps”, assenyala. “The Pepper Pots” és un grup gironí composat per tres veus femenines i set músics, que des dels seus orígens aposten per recuperar la música dels anys 60 i 70 emprant instruments de l’època i analògicament.

Després d’haver ofert ja més de 300 actuacions arreu del món (passant per Tòquio, San Francisco, Los Angeles, Berlín, Hèlsinki, Moscou o Londres), el grup presenta el seu quart àlbum, que ha comptat amb la masterització de Bob Ohlsson, enginyer de so de la llegendària discográfica Motown entre 1965 i 1972, que va treballar amb artistes de la talla d’Stevie Wonder, Marvin Gaye, The Temptations, Smokie Robinson & the Miracles, o Gladys Knight & the Pips. L’estil d’aquestos i altres artistes com els primers Jackson Five arribarà a el 21 d’abril a les 22:30 al Teatre Echegaray amb un espectacle que tindrà una posada en escena totalment d’acord amb l’època, per al qual es poden adquirir entrades anticipadament a la web de Caixa Ontinyent.

L’actuació està organitzada pel recentment constituït Consell de Cultura d’Ontinyent, al qual, baix la coordinació de la Regidoria de Cultura, s’han implicat la pràctica totalitat de les associacions culturals locals.

José Antonio Calabuig expressava la seua satisfacció per la resposta ciutadana a esta iniciativa del Govern d’Ontinyent per impulsar la cultura a la ciutat “tots i totes s’han implicat al procés de creació del Consell, d’elaboració dels seus estatuts, i ara en la seua activitat, acomplint-se així el nostre objectiu: impulsar la cultura al poble i que la ciutadania participe a la gestió i organització de la mateixa”, destacava el regidor.

El Consell de Cultura es presentarà al públic divendres 20 d’abril a partir de les 20:00 al Teatre Echegaray en un acte amb entrada lliure, al qual es lliuraran els premis del concurs del logotip del Consell de Cultura organitzat per l’Ajuntament. Aquesta presentació i el concert de “The Pepper Pots” seran els principals esdeveniments inclosos al Butlletí Cultural Municipal del mes d’Abril a la ciutat, que inclou més de 50 activitats culturals al poble entre exposicions, representacions teatrals, cinema, audicions, concerts, cursos, tallers, xerrades i presentacions de llibres.