El Mercat de Nadal d’Ontinyent torna a la Plaça de la Concepció durant el cap de setmana de Reis

Les 30 parades d’alimentació i artesania estaran acompanyades per espectacles d’animació i jocs infantils

El mercat nadalenc que ja es disposara fa dues setmanes a la Plaça de la Concepció d’Ontinyent torna a la ciutat per completar l’ampla oferta lúdica que ofereix la ciutat amb motiu de les festes de Nadal, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”. Fins el proper diumenge veïns i visitants podran gaudir en aquest espai de al voltant de 30 llocs de venda de productes artesans, principalment amb productes d’alimentació de tota Espanya, però també artesania en diferents materials i estils, amb exhibicions de diferents oficis.

Els xiquets i xiquetes tindran també a la seua disposició una nòria nadalenca i un vaixell pirata, i es realitzaran espectacles de cetrería al llarg dels 4 dies del mercat. L’espectacle inaugural d’esta vesprada comptarà amb la participació d’un contacontes, una ballarina amb un espectacle de foc i música, i una exhibició d’elaboració de cotó de sucre a la qual es crearà un fil de cotó, si l’oratge ho permet, de fins a 9 metres de llarg.

Des del Govern d’Ontinyent, el Regidor de Comerç, Joan Sanchis, ha explicat que “amb aquesta i la resta d’iniciatives que s’han pres volem ambientar la ciutat en estes dates tan assenyalades, perquè convertir Ontinyent en un pol d’atracció en estes dates servirà per promoure les compres als nostres comerços i oferir als veïns de la ciutat, la comarca i localitats properes cada volta més motius per vindre i quedar-se a Ontinyent”.