El jurat tria les 4 obres finalistes del IX Concurs Francesc Cerdà de L’Olleria

Les creacions escollides són L’Olleria és Festa, Dianero, Brisas del Cerrón i Bonavista

Amb gran satisfacció es donaven a conéixer el nom de les quatre obres finalistes de la novena edició del Concurs Francesc Cerdà de L’Olleria. L’Ajuntament, la SEM Santa Cecília i la Junta Central de Moros i Cristians, organitzadors d’este concurs anunciaven que L’Olleria és Festa, Dianero, Brisas del Cerrón i Bonavista eren les quatre obres finalistes enguany.

Jesús Engo, regidor de Cultura subratllava “el gran orgull que és per al poble de L’Olleria el veure que este concurs, que tant significa per a tots els ollerians, se supera edició darrere d’edició ja que enguany, en el que la modalitat era el pasdoble, s’han presentat 32 obres a concurs, un 46% més que en l’edició de l’any passat pel que estem molt satisfets”. L’edil afegia que “este concurs és una de les cites més esperades i importants del nostre calendari cultural i per tant té un especial protagonisme en la nostra programació, a més de contribuir a exportar el nom de L’Olleria per tota la geografia espanyola”.

Per la seua banda, la presidenta de la Junta Gestora de Moros i Cristians, Maria Dolores Gil va comentar “com ho ha tingut de difícil el jurat per a triar les quatre obres finalistes, un jurat que com tots els anys és excepcional i amb uns currículums impressionants el que contribuïx a mantindre la categoria i el prestigi d’este concurs».

El premi de 2.500 euros serà lliurat el pròxim 23 de febrer, data en què se celebrarà la final en el Teatre Goya. Per la seua banda, la SEM Sta. Cecilia, va destacar i va avançar que ja “estem assajant les obres finalistes perquè tot isca perfecte i un any més tant nosaltres com el públic puga disfrutar d’este Concurs que significa tant sentimentalment per a nosaltres ja que és un sentit i merescut homenatge al nostre company i gran compositor Francesc Cerdà”.

Finalment, Engo va recordar que “en este concurs l’opinió del públic també compta i a més del premi del jurat hi ha un altre que és atorgat pels assistents a la final, el qual està dotat amb 500 euros”.