El jugador de Genovés David Martínez jugarà el campionat d’Espanya de Clubs de Bàsquet amb el València

david-genoves9

El passat cap de setmana, a Mazarron (Múrcia) es va disputar el campionat interautonòmic de bàsquet classificatori per al campionat d’Espanya Cadet. En aquesta competició participava el València BC que compta en el seu planter amb David Martínez, jugador nascut al CB Genovés i que des de categoria infantil forma part del València BC. Al campionat interautonòmic competien amb el Real Madrid, EM Conca i CB Múrcia, dels quals sols dos es classificaven per al Campionat d’Espanya.

Al primer partit davant el Real Madrid, l’equip valencià va sofrir una derrota que el deixava sense marge d’error, i s’ho jugaria tot en els altres dos enfrontaments. Malauradament, en aquest enfrotnament, David va sofrir una lesió a la rótula que el va condicionar tot el partit. De fet, el dia següent va haver de viatjar fins a València per ser tractat i poder així jugar el partit decissiu front al Múrcia. Tots dos partits es saldaren amb victòria per a l’equip de David, davant el EM Conca per un marcador de 67-55 (en aquest partit David no va jugar) i front al CB Múrcia per un tanteig de 71-66, amb un paper destacat de David, malgrat les seves condicions físiques.

El darrer dia, es jugaven el tercer i quart lloc front al Lucentum Alacant, el qual també es va imposar l’equip valencià per un marcador de 61-60. D’aquesta manera, Real Madrid, Fuenlabrada, València BC i Lucentum es classifiquen per al Campionat d’Espanya que es disputarà el proper cap de setmana de 12-13 de juny.

Des del CB Genovés es vol felicitar al jugador per aquesta classificació desitjar-li sort en aquest nou propòsit. No és fàcil arribar a aquestes altures de la competició i obtindre la classificacions per a grans competicions, però amb jugadors amb el carisma i les ganes de treballar i millorar, els seus equips tenen molt avançat, i açò és el que li passa al València BC en comptar en les seues files amb jugadors com David Martínez, que malgrat els seus problemes físics en un dels seus genolls en cap moment ha volgut deixar el seu equip.

[nggallery id=285]