El IV Festival de Circ i Teatre abarrota la Plaça Major d’Ontinyent amb els belgues Le P’tits Bras

Els més de 3000 espectadors en l’espectacle d’ahir i confirmen que el Festival “ja és tot un referent dins i fora d’Ontinyent”

Més de 3000 espectadors omplien ahir de gom a gom la Plaça Major d’Ontinyent per assistir a l’espectacle “L’odeur de la Sciure”, posat en escena per la companyia belga Le P’tits Bras al marc del IV Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent. El festival impulsat per l’Ajuntament, que al seu torn forma part de la programació nadalenca “Ontinyent Il·lusiona”, vivia un dels seus punts àlgids amb una representació molt visual, en l’escenari presidit per una gran estructura de formes modernistes en metall front l’Ajuntament. Aquesta estructura era la base de múltiples acrobàcies i salts en un muntatge per part dels membres de la companyia, tot dins d’un muntatge ambientat l’any 1900 que narrava diverses històries humorístiques a través del llenguatge del circ.

La regidora de Comerç, Sayo Gandia, destacava que entre els espectadors que es reunien ahir a la Plaça Major havien “no sols veïns d’Ontinyent, sinó també d’altres municipis, i entre ells i elles regidors i tècnics que han vingut a prendre nota de com estem traient endavant el festival i la campanya de Nadal. Hem rebut moltes felicitacions per com esta sent esta edició i especialment per l’espectacle d’ahir, que va servir per traure al carrer famílies senceres. Aquest Govern sempre ha potenciat les activitats al carrer, i veure la Plaça Major i els seus voltants abarrotats de gent com estaven és la millor prova que hem aconseguit consolidar plenament el festival i convertir-lo en un referent dins i fora d’Ontinyent”, concloïa la regidora.