El IES Josep de Ribera de la Pobla del Duc organitza activitats extraescolars

El centre mostra l’exposició “Imatges contra la sida”

L’institut Josep de Ribera de la Pobla del Duc ha preparat una sèrie d’activitats extraescolars entre les quals es troba la commemoració del dia internacional de lluita contra la SIDA amb l’exposició “Imatges contra la sida” que ha estat cedida per la Mancomunitat de la Vall d’Albaida. Als passadissos de l’institut es poden veure diversos plafons informatius i il·lustracions al voltant de la SIDA. L’exposició es podrà veure fins al divendres 13 de desembre.

En aquest mes, també està fent-se el concurs de postals nadalenques i fins al 9 de desembre l’alumnat que participe podrà lliurar la seua obra. La postal que resulte premiada serà impresa en les targetes de felicitació que emetrà el  centre quan arribe Nadal.

També des del 9 fins al 13 de desembre es celebrarà la Setmana de Solidaritat amb el Poble Sahrauí, on l’alumnat a més de conéixer la realitat en la qual viu el poble sahrauí podrà participar en la caravana d’ajuda humanitària que els col·lectius sahrauís estan duent a terme aquest mes. Es recolliran aliments com arròs, sucre i oli.

Cal assenyalar que en aquestes activitats participa tota la comunitat escolar del centre i en concret es treballa des de l’àmbit d’Orientació, Tutoria, Ciutadania, Ètica i Religió.