El gup musical de l’Olleria ‘Distancias Cortas’ en la final de l’Emergenza Festival

El grup musical ‘Distancias Cortas’ de l’Olleria va obtindre el primer lloc en la primera fase del Festival Internacional ‘Emergenza Festival’ que es va celebrar el passat dissabte, 26 de febrero, a la Sala ‘el Loco’ de València.

‘Distancias Cortas’ va obtindre la classificació per a la gran final de la Comunitat Valenciana en la celebració de les semifinals que es van celebrar el passat 7 d’abril. Ara es tindran que desplaçar fins a València, a la Sala Mirror, amb l’objectiu de fer-se un lloc en el panorama musical.

Des del grup musical, han volgut agrair el recolzament que “varem tindre de la gent que es va desplaçar per a vore’ns actuar, tant en 1ª fase com en les semifinals realitzades a la Sala “el Loco” de València, Vos esperem per a vindre i tornar a gaudir amb nosaltres d’esta experiència tan enriquidora per a nosaltres”.

La final es celebrarà el dia 14 de maig a les 20:30 hores. Els components del grup són els següents: Dani Vila (veu solista); Marcos Oviedo (baix i cors); Enrique Monzó (teclats); Jorge Porta (bateria); Pablo Perales (guitarra solista i cors) i Pablo Borja (guitarra).