El grup Scout Sant Jordi de l’Olleria torna de Bronchales

El Grup Scout Sant Jordi arribà la vesprada d’ahir, dimecres, a l’Olleria, després de passar-se els últims 12 dies al campament “La Garganta”, situat a les rodalies de Bronchales.

Aquest poble es troba al sud-est de la província de Terol, emplaçat a la Serra d’Albarracín, a més de 1500 metres per sobre del nivell del mar, circumstància que fa que les nits d’estiu siguen molt més fredes que a la nostra vila.

Malgrat no estar tot el grup complet, ja que els més majors viatjaren a Islàndia dies enrere, eren prop de 60 els xiquets i joves que viatjaren a Bronchales, acompanyats de 13 monitors i 6 cuiners voluntaris del Comitè de Pares del grup.

Així, una vegada allí, realitzaren entretinguts jocs populars, tallers de manualitats i jocs nocturns, a més de les tradicionals marxes dels Scouts per a conèixer la zona. En aquestes marxes, els grups de Tropa i Pioners arribaren fins a Albarracín, a uns 25 km del campament, on realitzaren la denominada “descoberta del poble”, que consisteix en recopilar dades del lloc visitat preguntant als veïns.

Encara que durant els últims dies la pluja ha estat present al campament, no ha impedit al Grup Scout passar-ho el millor possible, per suposat sense deixar temps per a l’avorriment. Ara ja esperen amb impaciència l’aventura del pròxim estiu, desitjant conèixer gent nova i viure noves experiències, que de segur no es quedaran enrere respecte a la d’aquest any.