El Grup Scout Cohinoor reforestarà zones de Xàtiva arrasades pels incendis

img_7241El pròxim dissabte 6 de març, es desplaçarà tot el Grup Scout a plantar arbres proporcionats per Brigada Forestal de la ciutat de Xàtiva.
L ’acte tindrà lloc al paratge de la Cova Negra, per arribar-hi, s’emprarà el PR-78, però eixirem des de l’Ajuntament de Xàtiva a les 9.00 h. tots junts.
Entorn a les 11.00, després d’esmorzar, es començarà a plantar, una vegada acabem, quedarà per concluida l’activitat. El Cohinoor es quedarà a dinar i es faran diferents jocs i activitats fins que tornen al local del carrer Engai a l’hora concertada, les 18.00 h.
És una activitat per tot aquella persona que vullga participar, i serà una excel·lent jornada per compartir en família, i a més a més, anti-crisi, ja que el cost de l’activitat serà l’entrepà que duga cadascú. Caldrà no oblidar l’aigua.
Tampoc caldrà cap tipus de material, ja que la Brigada el portarà, igual que els coneixements necessaris per fer la tasca de la millor forma possible.
Premi a l’originalitat més que merescut
L’Agrupament Escolta Cohinoor, amb la seua espectacular posada en escena al Festival de la Cançó Scout del passat diumenge 21 de febrer, es fa amb el reconeixement al més original.
Els de Xàtiva, cantant “Pensa tot el que passa avui” i abillats de blanc, amb carasses del mateix color, eren un iceberg que es fonia a mesura que la “mar”, simulada per una gegant tela blava, els tapava fent-los desaparéixer, per, tot seguit, tornar a escena vestits amb l’uniforme scout i la degana panyoleta blava i groga.
Un reconeixement a la tasca d’un grup en plena forma.

img_7253