El grup internacional Zinger Septet retrà homenatge al tango d’Astor Piazzola demà dissabte a l’Echegaray

El segon concert d’abonament de l’Orquestra Simfònica Atrivm com a resident del teatre ontinyentí recordarà a un dels músics de tango més importants del Segle XX

El reconegut grup hispano-americà Zinger Septet, dirigit per Pablo Zinger, retrà homenatge demà dissabte a Astor Piazzola al Teatre Echegaray d’Ontinyent a partir de les 19:30 hores. Es tracta de la segona de les cites la de la temporada d’abonament de l’Orquestra Simfònica ATRIVM com a resident del teatre ontinyentí, un acord que el regidor de cultura, José Antonio Calabuig Oviedo , incidia en que «ens permet tenir una oferta cultural estable i de qualitat a preus assequibles, a més de ser referent cultural i focus d’atracció per a La Vall d’Albaida i les comarques veïnes».

Pablo Zinger, director artístic del grup, és conegut internacionalment com a director d’orquestra, pianista, compositor i com a especialista de la música d’Astor Piazzolla. Ha dirigit i tocat amb orquestres, cantants i grups de cambra al llarg d’Amèrica, Europa, Àsia i Sud-àfrica. Ha tocat amb Plácido Domingo i amb el mateix Astor Piazzolla, considerat un dels músics de tango més importants del segle XX.

A més del propi director, Zinger Septet està format per Jose Franch-Ballester, considerat un dels millors clarinetistes de la seua generació a nivell internacional, reconeguts solistes principals de l’Orquestra de València i el guitarrista Rubén Parejo, catedràtic del Conservatori Superior de València, solista internacional i organitzador, junt a AD Libitum, del Certamen internacional de guitarra Luys Milan. Les entrades que resten ala venda per completar l’aforament podran adquirir-se en taquilla una hora abans del concert.