El fabulós investigador Gerónimo Stilton, va visitar la Llibreria La Costera

L’acte que comença poc abans de les 12 del matí, congregà a prop de 200 persones

El passat dissabte 28 de Gener, el fabulós investigador Gerónimo Stilton, ens visità a la llibreria La Costera de Xàtiva. L’acte que comença poc abans de les 12 del matí, congregà a prop de 200 persones, entre xiquets, xiquetes i familiars, durant el mateix Gerónimo Stilton contà una de les seues històries i s’adonà de l’enorme èxit de les seues publicacions, ja que els menuts reconeixien les descripcions dels personatges que anava fent i demostraven que els agrada llegir les seues històries.

Després del conte, Gerónimo, atengué, un per un, tots els presents, els signà llibres i es fotografià per tal de que tingueren un record del seu pas per Xàtiva.

Èxits com el de la sèrie de llibres de Gerónimo Stilton, fan que els més menuts troben la història que els manté prop dels llibres. L’inici a la lectura és un fenomen que en un alt percentatge es basa en històries atraients, que ajuden als xiquets a construir mentalment paratges i personatges, fent possible un treball intel·lectual necessari per a fixar la lectura i l’escriptura facilitant posteriors aprenentatges.

Llibreria La Costera vol agrair a Gerónimo Stilton la seua visita i a tots els xiquets i xiquetes que acudiren a l’acte pel seu bon comportament.