El F.C. Barcelona veterans de bàsquet juga al Genovés

Jugadors com Roger Esteller, Galilea, Manel Bosch, Quique Andreu s’enfrontaran a l’equip local

El Club Bàsquet Genovés, continuant amb les celebracions del seu 20 aniversari, ha programat per a demà dissabte a les 18:30h, en el Pavelló Municipal de Genovés, un partit de bàsquet entre el F.C. Barcelona de Bàsquet Veterans i el C.B. Genovés.

«És una extraordinària oportunitat, que ens brinda el CBG, per poder veure en acció, i encara en plena forma física i tècnica, a una sèrie de jugadors de primera línia basquetbolística que van destacar, tant en el seu club com en la Selecció Espanyola i d’açò, com saben els amants d’aquest esport, no fa tants anys», assenyalen des de l’organització.

Entre altres jugadors es comptarà amb la presència de José L Galilea, Joan Montes, Roger Esteller, Manel Bosch, Quique Andreu, Audie Norris, etc, «noms que ens recorden una època daurada del món del bàsquet ACB i que podran gaudir, tant espectadors com els nostres jugadors, del seu joc espectacular, així com de la seua qualitat», segons afirma l’entrenador del CBG, Salva Soler.

«Des del Club fem una crida a tots els aficionats al bàsquet i als ciutadans en general a compartir una interessant, emotiva , entranyable i agradable vesprada de basquet», ha dit el President de CBG.

A més, com a compensació per la no participació del València Bàsquet de veterans en el triangular programat, el club ha informat que en la pretemporada 2013/2014 (allà per setembre) es jugarà un partit contra aquest equip i serà d’entrada lliure. Aquest equip havia d’haver participat en el Partit Triangular d’aquest dissabte i per motius d’agenda, en la commemoració dels 10 anys de la consecució de la COPA ULEB, no els ha permés, a última hora, la seua participació.