El director general d’obres públiques coneix la rehabilitació del barri medieval de Bocairent

boc20090819bvisita_obres_puIsmael Ferrer segueix l’evolució dels treballs de la segona fase

Conèixer de primera mà la fantàstica tasca que està desenvolupant l’equip de l’arquitecte Miguel del Rey va ser l’objectiu de la presència a Bocairent aquest dimecres, 19 d’agost, del director general d’obres públiques, Ismael Ferrer. La Conselleria d’Infraestructures està invertint en la segona fase de la rehabilitació integral del barri medieval de la localitat 2,7 milions d’euros.

Després de signar en el Llibre d’honor, Ferrer va realitzar una detallada visita a la zona d’actuació corresponent al perímetre del casc històric acompanyat per l’alcalde Josep-Vicent Ferre, Miguel del Rey i una ampla representació de regidors i de responsables de l’empresa Intersa, encarregada de dur endavant el projecte. Ferrer es va interessar per nombrosos aspectes com els materials emprats en diferents punts o les mesures adoptades per assegurar serveis bàsics com el clavegueram o el cablejat de telefonia o d’enllumenament sense trencar la idiosincràsia general.
A continuació, la comitiva es va desplaçar al punt quilomètric 15.5 de la CV-81 per buscar una solució que done una segona entrada al polígon industrial “El regadiu” i accés a la CV-794 que uneix Bocairent i Alcoi a través del Parc Natural de la Serra de Mariola; ja que a finals de juliol, la Conselleria tancava la rodona partida existent per la seua altra sinistralitat. Es tractaria d’una circunstància provisional fins que la Generalitat Valenciana tire definitivament endavant la millora de la seguretat vial de la carretera valorada en 9.033.112,90 euros una vegada realitzats tots els estudis previs.
boc20090819avisita_obres_pu


El director general de obras públicas conoce la rehabilitación del barrio medieval de Bocairent


Ismael Ferrer sigue la evolución de los trabajos de la segunda fase


Conocer de primera mano la fantástica labor que está desarrollando el equipo del arquitecto Miguel del Rey fue el objetivo de la presencia en Bocairent este miércoles, 19 de agosto, del director general de obras públicas, Ismael Ferrer. La Conselleria de Infraestructuras está invirtiendo en la segunda fase de la rehabilitación integral del barrio medieval de la localidad 2,7 millones de euros.

Después de firma en el Libro de honor, Ferrer realizó una detallada visita a la zona de actuación correspondiente al perímetro del casco antiguo acompañado por el alcalde Josep-Vicent Ferre, Miguel del Rey y una amplia representación de concejales y responsables de la empresa Intersa, encargada de materializar el proyecto. Ferrer se interesó por numerosos aspectos como los materiales utilizados en diferentes puntos o las medidas adoptadas para asegurar servicios básicos como el alcantarillado el cableado de telefonía o alumbrado sin romper la idiosincrasia general.

A continuación, la comitiva se desplazó al punto quilométrico 15.5 de la CV-81 para buscar una solución que dé una segunda entrada al polígono industrial “El regadiu” y acceso a la CV-794 que une Bocairent y Alcoi a través del Parque Natural de la Sierra de Mariola; ya que a finales de julio, la Conselleria cerró la glorieta partida existente por su alta siniestralidad. Se trataría de una circunstancia provisional hasta que la Generalitat Valencia tire definitivamente adelante la mejora de la seguridad vial de la carretera valorada en 9.033.112, 90 euros una vez realizados todos los estudios previos.